SCURTA INTRODUCERE LA LUCIA BELLA RO ♥

Lucia Bella este încântată să anunțe că tocmai a lansat pe scară mondială, cu o mare dorință de a-și răspândi gustul distinctiv în modă și a satisface clienții care doresc unicitate. Printr-o broderie specială și detaliată, proiectată într-un model libanez, Lucia Bella și-a deschis drumul către lumea modă a femeilor de lux. Datând din 1995, marca Lucia Bella are rădăcini libaneze, deoarece originea sa se regăsește în Beirut și are șase magazine Lucia Bella din întreaga lume și încă în creștere.

După ce ne-am stabilit în București, România din anul 2012, am profitat de ocazia de a ajunge la o scară mai mare, sperând că putem să vă mulțumim fiecărei doamne din fiecare colț al lumii care alege să o poarte pe Lucia Bella! Și magazinul online este metoda cea mai potrivită pentru a face acest lucru. Lucia Bella vine în ajutorul clienților ei frumoși care apreciază desenele libaneze și aparițiile fabuloase, colaborând cu un număr variat de celebrități din diferite categorii (cântăreți, prezentatori de televiziune, actrițe, icoane de modă) în România, cum ar fi: Adelina Ioana Pestritu, Monica Gabor, Alessandra Stoicescu, Catalina Grama (Jojo), Xonia, Madalina Petre și multe altele din întreaga lume, găsite în portofoliul de clienți.

Cine nu ar vrea să arate plin de farmec și să se întoarcă la un eveniment ?! Lucia Bella poate sublinia harul și delicatețea pentru corpul fiecărei femei să iasă în evidență. Lucia Bella poate fi purtată fie la o petrecere de aniversare, la clubbing, eveniment privat, la modă și eveniment de lansare, la evenimente de covor roșu și alte ocazii, cum ar fi petreceri de bal, angajament și nunți. Și nu numai! Linia de îmbrăcăminte Lucia Bella nu este compusă numai din rochii lungi de lux, dar și din bluze, fuste, pantaloni și rochii elegante, care pot fi uzate pentru o cafea cu fetele sau o întâlnire cu bărbatul pe care-l adorați. vrei sa impresionezi ?! Lucia Bella impresionează, în orice moment, dezvăluind frumusețea adevărată a unei femei, lăsând în urmă timiditatea și ieșind din coajă pentru a fi remarcată. Cu materialele de înaltă calitate folosite și modelele de tricot impecabile, Lucia Bella își propune să aducă încredere și sex-appeal fiecărei femei care alege să fie o “bella”!

Când a fost ultima dată când ți-ai spus “Ești frumoasă!”? Lucia Bella dorește să vă reamintească de fiecare dată și vă asigură că “Da, sunteți o frumusețe!”, Fie că purtați un costum Lucia Bella, fie că nu. Dar dacă ne alegeți, ne vom asigura că nu sunteți doar frumos, ci un asomare frumos.

O mulțime de dragoste pentru Bellas! xoxo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *